Kontingent 2019

Kontingent til Holstebro Struer Landboforening

Kontingent til Holstebro Struer Landboforening (HSL) opkræves en gang årligt i februar måned. Når du er aktiv medlem i HSL er du automatisk medlem af Landbrug & Fødevarer samt Landboforeningerne Midt Vest. I nedenstående skema ses hvorledes kontingentet er til de forskellige organisationer. Informationerne vi bruger for at beregne den omsætningsbestemte kontingent henter vi fra regnskabskontoret. Hvis du mener at du er placeret i den forkerte gruppe er du meget velkommen til at kontakte vores sekretariat.

Hvad får man for sit kontingent – se under Medlemsfordele - husk at jo mere aktiv du er som medlem, jo bedre kan du være med til at gøre vores forening – i fællesskab gør vi hinanden bedre.

Har du spørgsmål eller emner du mener vi skal tage op i foreningen er du altid velkommen til at kontakte bestyrelsen eller sekretariatet – du kan gøre det pr. telefon eller send en mail.