Kontingent 2022

Kontingent til Holstebro Struer Landboforening

Kontingent til Holstebro Struer Landboforening (HSL) opkræves en gang årligt i februar måned. Når du er aktiv medlem i HSL er du automatisk medlem af Landbrug & Fødevarer. I nedenstående skema ses hvorledes kontingentet er sammensat. Informationerne vi bruger for at beregning af kontingentet for Bedriftsmedlemmer henter vi fra gødningsregnskabet. Hvis du mener dit kontingent bliver beregnet forkert er du meget velkommen til at kontakte vores sekretariat.

Hvad får man for sit kontingent – se under Medlemsfordele - husk at jo mere aktiv du er som medlem, jo bedre kan du være med til at gøre vores forening – i fællesskab gør vi hinanden bedre.

Har du spørgsmål eller emner du mener vi skal tage op i foreningen er du altid velkommen til at kontakte bestyrelsen eller sekretariatet – du kan gøre det pr. telefon eller send en mail.